Hirdetés

Heroes of the Storm - a halál angyala is csatlakozik a harchoz

|

Tegnap a Blizzard bemutatta a Heroes of the Storm következő hősét, aki a Diablo III karakterei közül került ki.

Hirdetés

D.Va egy közkedvelt tankja lett a Heroes of the Storm felhozatalának, ami nem teljesen véletlen. A karakter aranyos, kedves, és egy hatalmas mech pilótafülkéjéből darál szét bárkit. Malthael azonban a Blizzard műhelyének sötétebb sarkaiból került elő, leginkább halált és pusztulást fog hozni.

A karakter sebzésosztóként fog részt venni a harcokban, ahol ellenfeleit megjelöli, rájuk teleportál és elszívja életerőjüket. Végső képességeként halálra ítélheti ellenfeleit, és hiányzó életpontjaik 50 százalékával sújthat le rájuk. A karakter összes képessége felkerült a Heroes of the Storm hivatalos weboldalára, így már bárki megnézheti, hogy mit is tud a halál angyala.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)