Hirdetés

Heroes of the Storm - jutalmakat szerezhetünk a játékhoz és a Diablo III-hoz is

|

Megérkezett a csatatérre Malthael, és egy új eseményt is hozott, aminek köszönhetően menő cuccokat zsebelhetünk be.

Hirdetés

A Blizzard viszonylag gyakran frissíti a MOBA-t, ami a stúdió összes univerzumából vonultat fel karaktereket, a legújabb hős pedig nem más, mint a Diablo III: Reaper of Souls-ból jól ismert Aspect of Death, Malthael, aki halál helyett most ajándékokat hozott. Milyen figyelmes.

A Malthael's Bargain névre hallgató kihívás nagyjából ugyanúgy működik, mint a korábbi Nexus Challenge-ek, ám ezúttal van egy új kritérium is. Összesen 15 játékot kell játszanunk úgy, hogy legalább egy barátunk van a csapatban, és egy, a Diablo univerzumból való hőst választunk. A Brawl-on kívül minden játékmód érvényes, így akár gépek ellen is lejátszhatjuk a meccseket.

Ha sikeresen teljesítjük a kihívást, akkor jutalmul kapunk egy nagyon menő, Leoric's Phantom nevű hátast és egy epic ládát, a Diablo III PC-s változatában pedig elérhetővé válik a Ghost Kerrigan szárny.

A különleges esemény tegnap vette kezdetét, és egészen június 26-ig tart, úgyhogy irány a Nexus, és kezdődhet a farmolás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)