Hirdetés

Heroes of the Storm - új skinekkel és menő anime intróval érkezett meg a MechaStorm

|

Több hős is vadonatúj kinézeteket kapott, ráadásul a Blizzard egy igazi különlegességgel vezette fel az eseményt.

Hirdetés

Nemrég csatlakozott a Nexusba a Starcraftból ismert Firebat egységet képviselő Blaze, és a Blizzard nem várt sokáig a legújabb tartalmi frissítéssel. A legújabb szezonális eseményben a srácok jó néhány mecha témájú újdonsággal és egy izgalmas videóval is készültek.

Hirdetés

A MechaStorm esemény megérkezésével Abathur, Dehaka, Rehgar és Tyrael is új skineket kapott, így már mind a négy hős óriásrobotnak öltözve szállhat szembe ellenfeleivel a harctéren. A kinézeteket különféle csomagokban vehetjük meg, de érkezett még melléjük néhány apróság is, mint például új announcer vagy spray.

Illetve a srácok összedobtak egy közel kétperces videót is, ami anime stílusban mutatja be a mechák harcát, és mindenkinek érdemes egy pillantást vetnie rá, nem csak a műfaj rajongóinak, hiszen a Blizzard ismét bebizonyította, hogy kiválóan értenek a különböző stílusú rövidfilmek gyártásához is.

Ti melyik új skint szerzitek majd be?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)