Hirdetés

Heroes of the Storm - na de hogy kerül bele a Duck Hunt?

|

A Heroes of the Storm legújabb frissítése számos újítást eszközöl a játékon, arra azonban senki nem számított, hogy a Nintendo klasszikus kacsavadászata is bekerül, mint minijáték.

Hirdetés

Befutott a Blizzard mobájának legújabb frissítése, amelyről a stúdió annyit áradozott a gamescomon. A Heroes of the Storm hősei közt immár megtalálható Kharazim, a Monk, illetve bekerült még számos Diablo-s témájú újítás is. Ahogy az lenni szokott, az új karaktert egy új animált háttér is hirdeti, itt rejtette el a Blizzard a meglepetést.

Ugyen mindenki emlékszik még a Nintendós Duck Hunt nevű csodára? Az én gamer korszakomban akkor kezdődtek az első rage-ek, amikor az a rohadt kutya  a pofámba röhögött. Ezt az élményt a Blizzardnak hála most újra átélhetjük, a fejlesztők ugyanis elrejtettek egy Easter Egget ezen a képernyőn, így néhány kattintás, és már durrogtathatunk is.

Az Easter Egg aktiválásához elég a Monk melletti nagy fákra kattintani néhányat, ekkor elkezdenek repülni a kacsát. Azért csak óvatosan, ne spammeljétek a gombot, mert csak néhány golyótok van, nehogy idő előtt kilőjétek őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)