Hirdetés

Heroes of the Storm - a fejlesztők nagy anime rajongók

|

D.Va bemutatásával vált teljesen nyilvánvalóvá, hogy a Blizzardnál valaki nagyon szereti a Neon Genesis Evangeliont.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt a Blizzard hivatalosan is bemutatta, és a tesztszervereken elérhetővé is tette D.Va-t, az 5. Overwatch hőst a Heroes of the Stormban. A karakter skinjei között volt egy kifejezetten érdekes darab.

A Fiery Red D.Va nagyon hasonlít egy általunk (és milliók által) kedvelt anime karakterre,  Asuka Langley-Soryura, a Neon Genesis Evangelion hősnőjére. A hasonlóságot a /r/HeroesoftheStorm felhasználói szúrták ki, majd később kiderítették, hogy nem ez az egyetlen utalás a játékba a méltán híres sorozatra.

A Heroes of the Stormban előzőleg megjelent Overwatch karakter, Genji is kapott egy olyan skint, ami összetéveszthetetlenül az anime egyik robotjára, az Evangelion Unit-01-re hajaz.

A fejlesztőcsapat egyébként nem is nagyon rejtegeti, hogy mekkora rajongói a szériának. Múlt hónapban, egy Reddit AMA-n Michael Cuevas (vezető animátor) a kérdésre, miszerint "szeretitek a NGE-t?" azt válaszolta, hogy, "ki nem?". Ezek után a skinek után kár is lenne rejtegetni a dolgot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)