Hirdetés

Heroes of the Storm - idén a Nexus saját története lesz a középpontban

|

A Blizzard szeretné kicsit bővíteni a Heroes of the Storm saját sztoriját, ennek volt első lépése a tegnap megjelent új képregény.

Hirdetés

A Heroes of the Storm csapata az elmúlt években azzal volt elfoglalva, hogy a StarCraft, Warcraft, Overwatch és Diablo karaktereket és pályákat keverje bele a MOBA-ba. Ez alapvetően nem is gond, de a fejlesztők most a Nexusban született történetekre koncentrálnának.

Hirdetés

Ennek első lépése volt a Rise of the Raven Lord képregény, ami a játékban sokat emlegetett Raven Lordról mesél. A sztorihoz kötődve lesznek új hőskinézetek és egyéb kozmetikai cuccok is. A tartalom érkezésekor még a UI is arculatot vált majd.

"Ez adja meg az alapját annak, hogy egységesebb tartalmakat szállíthassunk a játékhoz. Amikor új kozmetikai lootot hozunk be, vagy új pályákat építünk, akkor az egészet össze tudjuk kötni egy történetben, ami végigkísérhetünk majd az adott évben."

- mondta a játék rendezője, Alan Dabiri, aki a Heroes of the Storm jövőjéről egy fejlesztői naplóban mesélt a kreatív vezető Kevin Johnsonnal.

Titeket mennyire érdeke a HotS története?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)