Hirdetés

Heroes of the Storm - megjött Cho’gall bemutató videója

|

Nemsokára jön az ogre, akinek irányításához két játékos, és komoly csapatmunka kell majd. Lessétek meg, érdemes.

Hirdetés

A Blizzcon Heroes of the Storm paneljén már elmeséltük, hogy mit várhattok Cho'gall-tól, de akkor még nem volt teljesen tiszta, hogy mire is képes a kétfejű ogre. Most megnézhetitek a karakter Spotlight videóját, ami tegnap éjjel érkezett.

Cho'gall több szempontból sem egy szokványos hős. Az már helyből bonyolítja a helyzetet, hogy két játékos kell majd az irányításához, de megszerezni sem lesz olyan egyszerű, hogy csak besétálsz a boltba és csókolom. A karakter megszerzéséhez nyerned kell 2 meccset Cho'gall egyik feje szerepében (akkor is játszhatod, ha a társadnak megvan, de neked nincs).

Az új hőst véletlenszerűen ossza ki a Blizzard néhány játékosnak (és a Blizzcon résztvevőinek), hogy azok szabadon terjesszék a Cho'gall vírust. Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)