Hirdetés

Heroes of the Storm - bemutatkozott az új hős, Probius

|

Az éppen Lengyelországban, Katowicében tartott Intel Extreme Masters keretein belül a Blizzard tartott egy zártkörű sajtótájékoztatót, ahol bemutatták a Heroes of the Storm legújabb hősét.

Hirdetés

A média azon szerencsés képviselői között vagyok, akik személyesen vesznek részt az IEM-en és mivel számomra ez a Blizzard jóvoltából lehetséges, ezért a bejelentésükön is részt vehettem. 

A legújabb hős nem más, mint Probius, a szonda droid. Háttérsztorija szerint Probius aktiválása óta, mindig is arra vágyott, hogy bizonyítson. Kis mérete ellenére nagy szerepe volt Aiur visszafoglalásában és mint a legbátrabb kis szonda droid, Probius minden áron be akarja tölteni szerepét a Nexusban.

Probius traitje Pylonokat tud megidézni, amelyek erőteret hoznak  létre maguk körül. Probiusnak magától nem töltődik vissza a manája, csak ezen az erőtéren belül, de itt nagyobb sebességgel, mint amilyen a többi karakter alap mana regenerációja. Ilyen pylonból egyszerre maximum kettő lehet aktív.

Probius testi adottságainak köszönhetően értelemszerűen nem tud mountot használni, viszont alapból körülbelül 10%-kal gyorsabb, mint más hősök és egyik alapképességével a Worker Rush-sal (Z) 5 másodpercre 50%-kal megnöveli mozgási sebességét. Ha sebződik akkor ez a képesség azonnal deaktiválódik. Alaptámadása, a Disruption Pulse (Q), egy energialövedék, ami egyenes vonalban áthalad az előtte álló ellenfeleken és mindenkin 150 sebzést ejt. Azonban növelhető a sebzése, ha egy Warp Rift közepébe talál a lövedék. A Warp Rift (W) elsődleges feladata, hogy lassítsa az ellenfeleket. Lehelyezése után 1.25 másodperccel aktiválódik és minden rajta áthaladó ellenfélnek csökkenti a mozgási sebességét 20%-kal 9 másodpercre. Ha Probius eltalálja egy aktivált Warp Rift közepét, akkor 261 sebzést okoz minden a közelben tartózkodó ellenfélnek. Utolsó alapképessége a StarCraft 2 rajongóknak ismerős Photon Cannon (E). Ezt a fegyvert egy pylon hatósugarába kell elhelyezni, mert csak ebben az esetben működik. A Photon Cannon másodpercenként 95 sebzést oszt ki 11 másodpercen keresztül.

Probius Heroic Ability-jei a Pylon Overcharge (R) és a Null Gate (R).
Az előbbi az életük 50%-ának megfelelő pajzzsal látja el a pylonokat és megnöveli a hatósugarukat, valamint képesek lesznek lőni. 10 másodpercen keresztül 110 sebzést mérnek ki másodpercenként minden egyes ellenfélre, aki a területükre téved.
Az utóbbi pedig egy negatív energiával feltöltött kerítést rak le, amelynek helyét és irányát is meg kell adni. Ha az ellenfelek a megfelelő oldalról áthaladnak rajta 80%-kal lassulnak, így jócskán megkönyítve a csapattársak dolgát a levadászásukban.

Probius egy törékeny teremtés, ha az ellenfelek a kezük közé kaparintják hamar véget ér a története, de egy megfelelő társsal nagyon jól bevédhet bizonyos területeket.
Természetesen bőven kapott talenteket is, amik még nehezebbé teszik majd az általa védett területek bevételét.
Probius hamarosan elérhetővé válik a PTR szervereken és ha minden jól megy pár héten belül mindenki számára elérhetővé válik.

Ti mit gondoltok a kisfickóról, adtok majd neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)