Hirdetés

Heroes of the Storm - hamarosan két hős is eléggé megváltozik

|

Az átdolgozásra kerülő karakterek közül az egyik a Starcraftból, a másik pedig a Diablo világából költözött át a Nexusba.

Hirdetés

Elég sok új szereplővel bővült a Blizzard MOBA játéka a megjelenés óta, és már korábban is előfordult, hogy némelyik karakter kapott egy kis ráncfelvarrást. Nemsokára pedig két újabb hős változik meg.

Hirdetés

Raynor és Azmodan egy kis reworkön esik át hamarosan, és ennek valószínűleg elég sok játékos örül majd, hiszen Raynor esetében a Blizzard már régóta ígéri az átdolgozást, de a változások után talán Azmodannal is többen játszanak majd.

A Starcraftból ismert karakter képességei alapvetően ugyanazok maradnak, de eléggé máshogy fognak működni. A változásokat remekül bemutatja az alább látható videó.

A Diablo univerzumából származó démonnal is egy kicsit másképp kell majd játszanunk, és az ő újdonságaihoz is összedobott nekünk egy videót a Blizzard.

Ha minden igaz, júliusban érkeznek meg a reworkök, tehát már nem kell sokat várnunk a dologra. Ti szoktatok játszani valamelyik karakterrel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)