Hirdetés

Heroes of the Storm - a StarCraftból érkezik a következő hős?

|

Nagy valószínűséggel igen, és a Twitterre felkerült bejegyzés alapján már arra is van tippünk, hogy ki lesz az.

Hirdetés

Jelenleg tombol a nyár a Nexusban is, így a játékosok figyelmét most a szezonális újdonságok kötik le, de a háttérben azért már készül a következő hős, a Blizzard pedig közzétett egy apró kedvcsinálót róla, ami alapján nem nehéz kitalálni, kiről van szó.

Hirdetés

A Heroes of the Storm hivatalos Twitter oldalán tűnt fel az alább látható gif, és mellé a szöveg, miszerint azonnal el kell indítani az 5-P0T nevezetű karantén protokollt, mert a Nexus megfertőződött.

Ha jobban megnézzük a tableten látható furcsa koponyát és az alatta szereplő "Moebius Foundation Report" feliratot, akkor könnyen kitalálhatjuk, hogy valószínűleg Alexei Stukov lesz a játék következő karaktere. Stukov admirális először a Brood Warban szerepelt, amiben a sztori szerint a Földet irányító United Earth Directorate képviseletében érkezett meg a Koprulu Sectorba, ahol aztán meghalt, majd a zergek felélesztették és megfertőzték.

Később ugyan sikerült meggyógyítani, de aztán a Moebious Foundationhöz került, ahol ismét megkapta a fertőzést, utoljára pedig a StarCraft II-ben találkozhattunk vele, amikor Kerrigan oldalán harcolt. Most pedig nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan a Heroes of the Stormba is megérkezik.

Ti örülnétek Stukovnak, vagy inkább másvalakit látnátok szívesen a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)