Hirdetés

Heroes of the Storm - a gyerekjátékokról szól a téli esemény

|

Nemsokára elrajtol a Blizzard MOBA játékának szezonális eventje, ami ismét vadonatúj skineket és egyéb jóságokat hoz a játékosoknak.

Hirdetés

Nem túl nagy meglepetés, hogy idén sem marad téli esemény nélkül a Heroes of the Storm, hiszen ahogy a Blizzard többi játékában, úgy ebben is gyakoriak az eventek.

Hirdetés

Az idei esemény során a különböző gyerekjátékok kerülnek a középpontba, és a Blizzard ezek alapján alkotta meg az új hőskinézeteket is. Így Stitches plüssmackó, Dehaka dinoszaurusz, Valeera pedig valamiféle futurisztikus harcosnő lett. Az új skineken felül érkeznek még különleges, unikornis mountok is, illetve rengeteg új portré és spray, de az előző eventek tartalmai is ismét elérhetők. A szezonális küldetések teljesítésével egy társasjáték tábláján haladhatunk tovább, további kozmetikai cuccokat, új questeket, és egy gyerek announcert oldhatunk fel.

A 2018-as Winter Event valamikor a jövő héten veszi kezdetét, és egészen január 7-ig tart. Tényleg elég sok mindennel készültek a fejlesztők, úgyhogy a további részletekért látogassatok el ide.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)