Hirdetés

Heroes of the Storm - Tracer elég ütős karakter lesz

|

A Blizzard kiadta a videót, amelyből megismerhetjük Tracer képességeit a Heroes of the Stormban, érdemes előre készülni!

Hirdetés

Ugye múltkor arról volt szó, hogy az Overwatch egyik legnépszerűbb (és leginkább polgárpukkasztó) karaktere hamarosan a Heroes of the Storm karaktereihez is csatlakozik, a Blizzard pedig ki is adta a videót, amelyből kiderül, hogy mire lesz képes a Nexusban.

Tracer a háttértörténete szerint egy baleset következtében időmanipulációs adottságokra tett szert, ez pedig a Heroes of the Stormban használható képességeiben is tükröződik majd. A videóból kiderül, hogy a játék egyik legmobilisabb karaktere lesz és főleg távolról érdemes vele majd aprítani, ha sikereket szeretnénk elérni.

A karakter legérdekesebb képességei minden bizonnyal a Blink és a Recall. Az előbbivel előre teleportálhatunk akár egymás után többször is, a Recall segítségével pedig visszautazhatunk az időben egy pár másodpercet, ami azt jelenti, hogy minden negatív effektustól megszabadulunk.

Elég ütős karakternek hangzik a megfelelő kezekben. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)