Hirdetés

Heroes of the Storm - kiderült, ki lesz a következő hős

|

Tracer, Zarya, Lúcio és Genji után hamarosan egy újabb Overwatch hős látogat el a Nexus-ba.

Hirdetés

Ma hivatalosan is megjelent Észak-Amerikában a régóta várt Heroes of the Storm 2.0, ezzel együtt pedig megérkezett az új Hanamura térkép és Genji is. Ám a Blizzard ígért egy újabb hőst, és az új cinematic videóban le is hullt a lepel a kilétéről.

A stúdió egy livestream során mutatta be a rajongóknak az újdonságokat, és egy vadonatúj videót is levetíttetek nekik, amiben Diablóval küzd meg az Overwatch nindzsája, de kap egy kis segítséget.

A következő Heroes of the Storm karakter tehát az Overwatch sokak által kedvelt tank hőse, D.Va lesz. Egyelőre nem tudni, hogy milyen képességekkel fog rendelkezni, habár a videóban látottakból és a Blizzard lövöldéjéből lehet következtetni néhány dologra.

Ez pedig nem minden, ugyanis visszatér a Nexus Challenge is, ráadásul egy egész hónapon keresztül fog tartani, és minden héten más-más jutalmakért játszhatunk. Ismét megszerezhetővé válik a különleges Genji skin, de D.Va is kap egy új, nagyon menő kinézetet, emellett pedig számos egyéb ajándék jár a kihívás teljesítéséért.

A Blizzard nem aprózza el a dolgokat, tehát mindenképp érdemes lesz belépni a Heroes of the Stormba az elkövetkezendő hetekben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)