Hirdetés

Heroes of the Storm - így működik majd Volskaya Foundry, az új térkép

|

Az új Overwatch hősökkel együtt egy új térkép is bekerül a játékba, ami klasszikus és új játékelemeket kever.

Hirdetés

A Heroes of the Storm - Assault of Volskaya Foundry tartalomba Ana és Junkrat mellett egy új térkép is belefért. A csatatér egy közepes méretű, háromösvényes pálya, amin a központi objektív egy két játékos által vezérelhető hatalmas mech. Katya Volskaya nem viccelt a Sombra videóban: az új gép iszonyatos pusztításra képes.

Az térkép három ösvénye mellett várakozik 3 kontroll pont. Ezek periodikusan aktiválódnak, ekkor pedig a játékosok feladata ezek elfoglalása lesz. Ha az egyik csapatnak ez sikerül, akkor övék lesz a mech, amit egyszerre ketten vezethetnek. Az első beszálló kapja a pilóta ülést, és a tornyok és épületek legyalulásához szükséges eszközöket, a második pedig a sebzésosztó fegyverekhez fér majd hozzá.

A csatatér rengeteg elemmel dobja fel a játékmenetet, amit működés közben is láthattok a lenti videóban:

A tartalmi csomag egyébként a két hős, és az új pálya mellett több új skint is behoz majd, mint például a Deathwing ihletésű D.Va kinézetet:

Az Assault on Volskaya Foundry tartalmak megjelenésének pontos dátuma még nem ismert, de a tesztelés hétfőn indul a PTR szerveren.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)