Hirdetés

Heroes of the Storm - a Nexus sem maradhat ki a karácsonyi ünneplésből

|

Tűzszünetet azért nem kötnek a hősök az ünnepek alkalmából, de néhányan legalább mikulássapkában püfölik egymást.

Hirdetés

A Blizzard szereti megtartani játékaiban a különféle ünnepeket, és természetesen saját MOBA játéka, a Heroes of the Storm sem maradhat ki a jóságból. Rengeteg újdonságot kaptunk, és rövid ideig elérhető lesz egy különleges játékmód is.

Hirdetés

A Winter Veil 2017 megérkeztével a korábbi skinek visszatérése mellett négy másik hős, Valla, Malfurion, Malthael és Kharazim is ünnepi gúnyába bújnak, a vadonatúj kinézeteiket pedig a szezonális loot boxokból szerezhetjük meg. Emellett persze kaptunk még néhány apróságot is, mint például új portrékat, festéseket, de a Nexus hősei a mézeskalácsot sem megeszik, hanem inkább hátasként használják azokat.

December 19. és 26. között elérhető lesz a különleges Snow Brawl, amely során letesszük fegyvereinket és hógolyóval kell megküzdenünk egymással. A karácsonyi móka egészen 2018. január 9-ig tart, és a hivatalos oldalon minden apró részletet, valamint újdonságot megtaláltok róla.

Ti nyitottatok már valami szépet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)