Hirdetés

Heroes 5 részletek!

|

Extrarészletes bemutatást adtak a Heroes of Might and Magic V-ről. Egész pontosan a Necromancer várról, amelyről amit csak lehet, mindent leírtak, temérdek képpel illusztrálva. Az összes lény bemutatásáról már nem is beszélek... Hely híján a lényeget emelném ki, az érdekességeket. A fekete és fluoreszkáló méregzöld színbe öltöző Élőhalott-vár 7 (azaz hetes) lényt vonultat fel. Mindegyik továbbfejleszthető. Érdekes, hogy gyakorlatilag a lények kiléte semmit sem változott, kinézete annál inkább. Ragaszkodtak a már megszokottakhoz, de igyekeztek a lehető legjobban megszépíteni. És bár a lények képei még csak rajzok, biztosra vehetjük, hogy az alapként szolgáló art workökből igen gyönyörű egységek születnek majd. Mellesleg a Skeleton felcsapott íjásznak, a Zombie pedig méregzsáknak. A részletes bemutatás, minden képpel - elérhető itt.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)