Hirdetés

Heroes V: Tribes of the East kiegészítő

|

Tavaly év végén a 3D-be költözött Heroes-hoz a Hammers of Fate kiegészítést kaptuk, ami a törpék faját hozta el a Might & Magic világába. A hivatalos oldalon bejelentették hogy készül a következő kiegészítő is aminek legfontosabb újítása hogy irányíthatóvá válik az orkok faja.

Hirdetés

Az ork faj haderejének gerincét a goblinok, a küklopszok, a Pao Kais-ok és természetesen az orkok adják. Ezen kívül a kiegészítő új hadjáratot, 10 új multiplayer és single pályát fog tartalmazni. Az egy csoportban kommandírozható egységek maximumát, 170 főben határozták meg, ezzel új stratégiai lehetőségeket hozva a játékba. Számos új varázslat, varázstárgy kap helyet a játékban az orkoknak köszönhetően. Ezeken kívül mg fontos az is hogy az alapjátékra nem lesz szükség a futtatáshoz, a kiegészítő önmagában is játszható lesz. Megjelenés év végén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)