Hirdetés

Hét év után törölhettek egy PlayStation-exkluzív címként készülő játékot

|

Nagyon úgy fest, hogy már sosem kapjuk meg a kőkorszaki kalandot.

Hirdetés

Először a VGC számolt be arról, hogy Jeff Grubb iparági bennfentes szerint végleg lőttek a Wildnak. Lehet, hogy már nem is emlékeztek erre a játékra, ami annak tükrében nem is csoda, hogy hét évvel ezelőtt, 2014-ben jelentették be, az akkori gamescomon.

A Wildon a Wild Sheep Studio dolgozott a Sony Interactive Entertainmenttel együttműködve. Eredetileg bizalomra adott okot, hogy a játék történetét Michel Ancel írta (ő a Rayman széria és a Beyond Good & Evil miatt lehet ismerős a számotokra), sőt a rendezői pozíciót is ő kapta. Ancel azonban 2020-ban teljesen visszavonult a játékipartól.

Hirdetés

Grubb szerinte gyakorlatilag Ancel távozása ítélte véglegesen halálra a Wildot, ami egyébként egy meglehetősen izgalmasnak tűnő, kőkorszakban játszódó, túlélőelemekkel dúsított kalandjáték lett volna. Bár a Wild a jelek szerint immár sosem készül el, a 2014-es bejelentővideót azért természetesen most is megnézhetitek:

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)