Hirdetés

Hét év után végre késznek tekinti a Dying Lightot a Techland, új kiadás jön

|

Ugyan már a folytatása is megjelent, a csapat úgy érezte, az eredeti Dying Lightot sem engedheti el.

Hirdetés

A Techland a Ubisoft által kiadott Call of Juarez, valamint a Deep Silver felügyelete alatt készült Dead Island játékokkal is felhívta magára a figyelmet, de még ezeknél is nagyobbat szólt a 2015-ben megjelent Dying Light, amit aztán éveken át igyekezett frissen tartani a csapat ingyenes DLC-kkel, fizetős kiegészítőkkel, még akkor is, amikor már majdnem kész volt a Dying Light 2. Most viszont eljött a búcsú pillanata.

A fejlesztők most már tényleg késznek tekintik a játékot, minek örömére holnap kiadják a Dying Light: Definitive Editiont, benne az alapjátékkal és 26 DLC-vel.

Hirdetés

A PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re is elérhető csomagot a Platinum Edition tulajdonosai ingyen kapják meg, Switchre pedig digitálisan és dobozos formában is később érkezik. Mivel a Techland nem bír magával, a megjelenéstől számított két hétig elérhető lesz a Harran Tactical Unit csomag, illetve az időszakos eseményeket ütemesen teszik újra és újra elérhetővé. Ezt követően azonban tényleg nem fejlesztenek semmit az idén 7 éves címhez.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mindeközben a februárban megjelent Dying Light 2 sorra kapja majd az új tartalmakat, legalább 5 évre terveznek vele. A következő sztori DLC szeptemberre csúszott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)