Hirdetés

Hét új DLC-t kap a Hitman 3, amik a hét főbűnre épülnek

|

Március 30-án kezdi a sort a mohóság, majd sorra jön a többi.

Hirdetés

Az IO Interactive lezárta ugyan a legutóbbi Hitman 3 trilógia történetét, de a széria játékaiban úgysem a sztori a lényeg, hanem a játékmenet. Ha helyszínek nem is, DLC-k, küldetések folyamatosan érkeznek a továbbiakban, és most egy hétrészes sorozatot jelentett be a csapat.

A hét részből álló Seven Deadly Sins DLC-ért külön kell fizetnünk, csomagonként 5 eurót, vagy egyben 30-at (így ugye hat után egy ajándék). Az első, március 30-án megjelenő fejezetben a mohóság a fő téma, ezért Dubaiba utazunk, ahol arany zakóban, aranyérméket keresve gyilkolászhatunk.

Hirdetés

A következő a kevélység lesz, majd a jóra való restség, a bujaság, a torkosság, a harag és a irigység jönnek. Mindegyik csomag egy-egy küldetést, egy öltözéket, és egy tárgyat fog tartalmazni. Az igen erős bemutató előzetest alább tekinthetitek meg, egyelőre még nehéz eldönteni, megér-e a csomag annyit, amennyit elkérnek érte, úgy, hogy egyébként ettől függetlenül is lesznek új tennivalók bőséggel - legfeljebb az arany öltönyt kell nélkülöznünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)