Hirdetés

Heteken belül kiderülhet a Dying Light 2 megjelenési dátuma?

|

Egy promóciós kampány sejtteti, hogy nem kell már sokat várnunk a nagy bejelentésre.

Hirdetés

Korábban úgy volt, hogy 2020 tavaszán megjelenik a Dying Light 2, de a Techland az év elején úgy látta, kell még idő ahhoz, hogy a lehető legjobb játékot készítse el. Felmerült, hogy problémák vannak a fejlesztéssel, de ezt a csapat cáfolta, majd a vezető dizájner is hozzátette, hogy a fejlesztés a végefelé jár.

Hirdetés

Megjelenési dátum továbbra sincs, de ez a közeljövőben változhat. Az egyik nagy hardvergyártó bejelentette, hogy bizonyos termékek mellé a két Dying Light játékot adja, a beváltási időszak pedig július 15-étől szeptember 13-áig tart. Ez nem jelenti feltétlenül, hogy a Dying Light 2-nek legkésőbb szeptemberben meg kell jelennie, pláne azért nem, mert a kódot a Gamesplanet oldalán kell aktiválni, a rendszer pedig ezt követően előrendeltként jelzi a játékot, majd kiküldi a kulcsot, ahogy azt a kiadó az oldal rendelkezésére bocsátja. Ugyanakkor ha már a Techland ilyen együttműködést kötött, valószínűleg nem fog jövőre csúszni a játék. 

Addig is elüthetjük az időt a Dying Light Hellraid-témájú DLC-jével, mely július 23-án válik elérhetővé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)