Hirdetés

Heteken belül PC-re jön a Crash Bandicoot 4

|

Ahogy az "It's about time" alcím is sugallja: épp itt az ideje!

Hirdetés

Ahogy az tavalyi tesztünkből is kiderült, a Crash Bandicoot 4: It's About Time képében szerencsére méltó folytatással bővült a legendás széria. Az eredeti formulát időmachinációval turbózó negyedik rész pénteken next-gen konzolokra és Nintendo Switch-re is befutott, az Activision pedig nemrég végre elárulta a PC-s rajt dátumát is.

A platformer zsáner rajongóinak március 26-ot kell felvésniük a naptárjukba, csak aztán győzzék idegekkel a néhol extra nehézre sikerült részeket. Az It's About Time kizárólag a Battle.neten lesz elérhető, tehát a Steamen hiába is keressük.

Hirdetés

A múlt hónapban már beszámoltunk róla, hogy a Crash Bandicoot 4 szerencsére nem igényel majd atomerőművet: a minimumhoz az i3-4340/Geforce GTX 660 párosa is elég, míg az ajánlott szintet az i5-2500K/Geforce GTX 970 szintjére lőtték be a fejlesztők.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)