Hirdetés

Hétéves a WoW, mélyponton az ára

|

A legnépszerűbb havidíjas MMO európai premierjének jubileuma alkalmából jelentős kedvezménnyel vásárolható meg a MEEX Games webshopjában.

Hirdetés

Amikor 1994-ben megjelent a Warcraft: Orcs vs Humans című stratégiai játék, maga a Blizzard sem sejtette, hogy milyen lavinát indít el. Pedig a 90 feletti értékelések, és az egymillió példányt meghaladó eladások azt engedték sejteni, hogy amennyiben a nevét a szótárból véletlenül választó stúdió ügyesen keveri a lapokat, sokra viheti még a jövőben.



Például három rész után fogta a Warcraft RTS-ek egyre terebélyesedő világát, és egy MMORPG-t húzott fel köré, ami minden előzetes várakozást felülmúlva gyűrt maga alá olyan nagynevű riválisokat, mint az Ultima Online, vagy az EvereQuest.

Ha eddig a magas ár tartott vissza attól, hogy belevesd magad a World of Warcraft lebilincselő világába, akkor ne késlekedj tovább, hiszen február 11-ig a teljes sorozat (World of Warcraft, valamint a Burning Crusade, Wrath of the Lich King és Cataclysm kiegészítők) alig több, mint 9000 forintért vásárolható meg.

World of WarCraft: Battlechest - 2190 forint
World of WarCraft: The Wrath of the Lich King - 2790 forint
World of WarCraft: Cataclysm - 4290 forint
World of WarCraft teljes sorozat - 9190 forint
World of WarCraft Prepaid Card (60 napos) - 6490 forint

A kedvezményes árak február 12-ig, az akció végéig érvényesek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)