Hirdetés

Hétfői akció - Call of Duty: World at War

|

Egyetlen napig lesz olcsóbb az utolsó második világháborús Call of Duty.

Hirdetés

Bár a tavalyi Black Ops-ban egy küldetés erejéig visszatérhettünk a második világháború végére, és újra felhangzottak a jól ismert német vezényszavak (Achtung!, Alarm! Halt! Keine Bewegung! Nicht schiessen! stb.), egy teljes játékot utoljára 2008-ban szentelt az emberi történelem legnagyobb konfliktusának a széria. Ez nem volt más, mint a Treyarch fejlesztette Call of Duty: World at War.



A játékban a hangsúly az agyonhasznált nyugati front helyett a keleti frontra, illetve a csendes-óceáni hadviselésre helyeződött át, így szovjet katonaként a németek előrenyomulását kell megállítanunk Sztálingrádnál, hogy végül egészen Berlinig kergessük őket, míg amerikai színekben az utolsó csepp vérükig küzdő japánoktól kell megtisztítanunk egyik szigetet a másik után.
A két fronton zajló események közötti ugrálás, az újabb és újabb helyszínek mellett az ellenfelek eltérő harcmodora gondoskodik a változatosságról.



Ha végeztünk a kampánnyal, akkor bekapcsolódhatunk az online multiplayer küzdelmekbe orosz, amerikai, német, vagy japán oldalon, valamint néhány vakmerő barátunkkal vállvetve kísérelhetünk meg kitartani zombik egyre erősebb hordáival szemben.



A Call of Duty: Word at War a nap folyamán kedvezményesen vásárolható meg a MEEX Games webshopjában. Az akcióban minden olyan platform részt vesz, amire a játék megjelent.

Call of Duty: World at War PC - 4900 Ft helyett 3490 Ft
Call of Duty: World at War Xbox 360 - 6900 Ft helyett 4990 Ft
Call of Duty: World at War PlayStation 3 - 6900 helyett 4990 Ft
Call of Duty: World at War Nintendo Wii - 4990 Ft helyett 2490 Ft
Call of Duty: World at War Nintendo DS - 5900 Ft helyett 3490 Ft

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)