Hirdetés

Hétfői akció - DJ Hero Bundle

|

Csak a mai napon vásárolható meg majdnem féláron a DJ Hero Bundle négy különböző platformra.

Hirdetés

Két-három évvel ezelőtt már érezhető volt, hogy valami újra van szükség a ritmusjátékok piacán, jól példázza ezt, hogy a sorozatok korábbi darabjainak sikerét sem a Guitar Hero 5, sem a The Beatles: Rock Band nem volt képes megközelíteni. A játékosok valami másra vágytak, amit végül meg is adott nekik a 2009 októberében debütált DJ Hero.



A játék vezérlése egy külsejét és működését tekintve is keverőpultra emlékeztető kontrollerrel történik. Az impozáns, nem kevesebb, mint 94 mixet tartalmazó alapcsomag mellett DLC formájában további 15 mixet pörgethetünk saját magunk és barátaink szórakoztatására.



A kevert anyagot elsősorban a játékot is fejlesztő FreestyleGames szolgáltatta, de olyan ismertebb DJ-k is közreműködtek a megalkotásukban, mint DJ Z-Trip, The Scratch Perverts, DJ Jazzy Jeff, Grandmaster Flash, DJ Shadow, J. Period, DJ Yoda, Cut Chemist és DJ AM.



A DJ Hero a mai napon keverőpulttal együtt 40 százalékos kedvezménnyel vásárolható meg a MEEX Games webshopjában. Az akciós címet platformok szerinti bontásban az alábbi linkekre kattintva rendelhetitek akár házhoz is.

DJ Hero Bundle (Xbox 360) 9990 forint helyett 5990 forintért
DJ Hero Bundle (PlayStation) 3 9990 forint helyett 5990 forintért
DJ Hero Bundle (PlayStation) 2 9990 forint helyett 5990 forintért
DJ Hero Bundle (Nintendo Wii) 9990 forint helyett 5990 forintért

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)