Hirdetés

Hétfői akció - StarCraft 2: Wings of Liberty

|

Retúr jegy a Koprulu szektorba. Zergvadászat jutányos áron, csak ma.

Hirdetés

Tizenkét év nagyon hosszú tud lenni. Ezalatt gyermekek érhetnek felnőtté, országok tűnhetnek el a Föld térképéről. Éppen ezért döbbenetes az a tény, hogy a rajongók képtelenek voltak ráunni a StarCraft-ra, sőt Dél-Korea gyakorlatilag benne találta meg új nemzeti sportját.



Ennek megfelelően hatalmas elvárásoknak kellett megfeleljen a folytatás, amibe annyi tartalmat zsúfolt bele a Blizzard, hogy végül három részre vágva lát majd napvilágot. A StarCraft 2 első felvonása, a Wings of Liberty a teljes értékű multiplayer mellett egy kellően hosszú, nem lineáris kampánnyal is kedveskedik nekünk. Ennek története Jim Raynorra, az első rész egyik központi alakjára fókuszál, aki minden erejével azon fáradozik, hogy Sarah Kerrigant, a zergek királynőjét valamiképp visszaterelje emberi mivoltához.



A lassan már hagyományosnak tekinthető hétfői MEEX Games akció keretében ezúttal a StarCraft 2: Wings of Liberty vásárolható meg 9900 forint helyett 8990 forintért.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)