Hirdetés

Hétfői MEEX Games akció - LEGO Star Wars III: The Clone Wars

|

A csillagok háborognak, a kockák begurulnak, az árak pedig a mélybe zuhannak.

Hirdetés

Az elmúlt évek során olyan tapasztalatra tett szert a Traveller's Tales csapata a közkedvelt építőkockák területén, amihez mérhetővel csak a játékokat 1932 óta gyártó dán LEGO Group rendelkezik.



A Warner tulajdonába tartozó stúdió szórakoztatott már bennünket ostoros, kalapos kincsvadásszal, éjszakánként denevérnek öltöző milliárdossal, csetlő-botló kalózzal és szemüveges varázslótanonccal, ám egyik kaland sem bizonyult oly népszerűnek, mint azok, amelyek a Csillagok Háborúja univerzumában kaptak helyet. Közülük a legfrissebb a LEGO Star Wars III: The Clone Wars, ami a továbbfejlesztett grafikus motornak hála igazi tömegjeleneteket varázsol a képernyőnkre akár 200 mozgó egység részvételével egyidejűleg.



Az egyedül, illetve cimboránkkal vállvetve is végigjátszható történet folyamán klónkatonákból álló csapatokat is háborúba vezényelhetünk, hogy segítségükkel vegyük fel a harcot a droidok seregével.

LEGO Star Wars III: The Clone Wars PC 5490 Ft helyett 3990 Ft 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)