Hirdetés

Heti játékeladási toplista - 78 százalékot estek a Destiny eladásai

|

Hatalmasat zuhantak a Destiny eladásai az első héthez képest, de lássuk, hogy mindez mennyire alakította át a heti játékeladási toplistánkat.

Hirdetés

A Destiny eladásai 78%-ot zuhantak az előző héthez képest, de ennek ellenére továbbra is tartja az első helyét az UK Charts eheti listáján.

Annak ellenére, hogy lényegesen kevesebb ember volt kíváncsi a Destinyre ezen a héten, az Activision és a Bungie játéka megtartotta a vezető pozícióját, még a két új megjelenés, a Disney Infinity 2.0 és a Hyrule Warriors sem tudta megelőzni. A Destiny egyébként továbbra is jó hatással van a hardverpiacra, az elmúlt héten eladott PlayStation 4-ek 72 százalékához bundle-ben járt a játék. 

1 Destiny

2 Disney Infinity 2.0

3 Hyrule Warriors

4 Watch Dogs

5 The Sims 4

6 Minecraft: Xbox 360 Edition

7 Call of Duty: Ghosts

8 Minecraft: PS3 Edition

9 The Last of US: Remastered

10 Plants Vs Zombies: Garden Warfare

Ti vásároltatok valami újdonságot ezen a héten? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)