Hirdetés

Heti játékeladási toplista - a bankrablás nagyon népszerű

|

A Grand Theft Auto V egyébként sem fogy rosszul, de a frissen megjelent DLC tovább javított az egyébként sem gyenge statisztikákon.

Hirdetés

Azt előre is lehetett sejteni, hogy a Grand Theft Auto V Heists DLC megjelenésével rengetegen térnek majd vissza az online bankrablások világába (az Xbox Live szervereket erről nem értesítették, lett is belőle kavarodás), utólag azonban kiderült, hogy rengeteg új arc is becsatlakozott a balhéba.

Március elején még közel sem ment ilyen jól a GTA-nak, akkor ugyanis nemcsak a február végi megjelenések, mint a Dying Light dobozos változata vagy a The Order 1886 tudták lenyomni, hanem az új Dragon Ball és a Call of Duty is. A GTA V most visszaszerezte a vezető helyet, ezzel egyre közelebb kerülve a GTA Vice City rekordjához, ami 10 héten keresztül vezette az eladási listákat.

1. Grand Theft Auto V

2. Dying Light

3. FIFA 15Dragon Ball: Xenoverse

4. Minecraft Xbox EditionThe Order 1886

5. DmC: Devil May Cry Definitive Edition

6. Call of Duty: Advanced Warfare

7. Minecraft PlayStation Edition

8. Evolve

9. Zombie Army Trilogy

10. Sniper Elite 3: Ultimate Edition

Ti vettetek valamit mostanság?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)