Hirdetés

Heti játékeladási toplista - a hét legnépszerűbb játéka pedig a...

|

Ez a héten is összeszedtük nektek, hogy melyik játékok a legnépszerűbbek azon a szigeten, ahol még a kontrollert is eltartott kisujjal fogják.

Hirdetés

Már bekértük az adatokat a magyar játékeladási toplistához, de amíg számolgatnak a pajtások, addig érdemes megnézni, hogy Angliában melyik játékok fogytak a legjobban az elmúlt héten.

A Battlefield Hardline hosszú hetek óta tartja a vezető helyét, úgy látszik az angolok nem tudják megunni a kanapéterrort. Már vagy egy egész hét eltelt AAA-megjelenés nélkül, úgyhogy a FIFA 15 természetesen gyorsan vissza is mászott a dobogóra. A harmadik helyen a GTA 5, a Bloodborne viszont egészen a lista második feléig csúszott vissza. 

1. Battlefield Hardline

2. FIFA 15

3. Grand Theft Auto V

4. Far Cry 4

5. Call of Duty: Advanced Warfare

6. Bloodborne

7. Forza Horizon 2

8. Borderlands: The Handsome Collection

9. Halo: The Master Chief Collection

10. Minecraft Xbox Edition

Ti milyen játékokat vásároltatok mostanában? Vagy már mindenki a Grand Theft Auto V PC és Mortal Kombat X előrendelését várja? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)