Hirdetés

Heti játékeladási toplista - a héten kevesebb autót loptak

|

A Grand Theft Auto V-t végre lelökték a trónról, de ez az ideiglenes állapot valószínűleg egészen a GTA 5 PC megjelenésig tart majd.

Hirdetés

Hosszú hónapok óta a Call of Duty: Advanced Warfare, a FIFA 15 és a Grand Theft Auto V harcáról szól a UK Charts és ez bizony most sincs másképp.

Szép lassan befutnak az év első nagyobb játékmegjelenései, amik egy kicsit átrendezik majd a listát. A múltheti toplistába még nem fért bele a Dying Light, pedig nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mennyien vannak azok, akik úgy érzik, hogy a zombiapokalipszis tud még újat mutatni nekik. Ezen a héten egyedül a Saints Row kavart be egy kicsit, de Deep Silver játéka is csak a negyedik helyet tudta megcsípni.

1. Call of Duty: Advanced Warfare

2. Grand Theft Auto V

3. FIFA 15

4.  Saints Row IV Re-reelection/ Gat Out of Hell

5. Minecraft Xbox Edition

6. Far Cry 4

7. Call of Duty: Ghosts

8. Assassin's Creed Unity

9. Minecraft PlayStation Edition

10. Destiny

Ti milyen játékokat vásároltatok mostanában? Vártok valamit az első negyedévben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)