Hirdetés

Heti játékeladási toplista - Aidennek kiosztottak egy fejest

|

A Steam Summer Sale árnyékában töltötte ezt a hetet a dobozos játékok piaca, de ezen a héten is új győztest avathattunk.

Hirdetés

Ma van a Steam Summer Sale utolsó napja, véget ér a digitális PC-s karácsony, de közben a dobozos piacról se feledkezzünk azért meg. PC-s játékból biztosan kevesebb fogyott az elmúlt napokban, de a konzolos társadalom mindig lecsap az új megjelenésekre.

Ennek - és persze a teljesen korrekt értékeléseknek - köszönhetően a Sniper Elite 3 az első helyen nyitott a UK Charts-on, megelőzve a dobogóba igencsak kitartóan kapaszkodó Watch Dogs-ot. A harmadik helyen még tartja magát az EA Sports UFC és persze az elmaradhatatlan FIFA 14 és Minecraft portok is ott vannak a top 10 második felében.

A nyerteseink pedig a következők:

  1. Sniper Elite 3
  2. Watch Dogs
  3. EA Sports UFC
  4. Titanfall
  5. Wolfenstein: The New Order
  6. FIFA 14
  7. GRID: Autosport
  8. Call of Duty: Ghosts
  9. Minecraft: Xbox 360 Edition
  10. Minecraft: PS3 Edition

Ti vettetek valamilyen dobozos játékot mostanában, vagy most mindenki a digitális boltok akcióira koncentrált?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)