Hirdetés

Heti játékeladási toplista - az ördög vigye a nyarat

|

Milyen nyarat? - kérdezed teljes joggal. Idén a naptár és az időjárás nem feltétlenül volt összhangban, viszont legalább játékok sem nagyon érkeztek.

Hirdetés

Lassacskán kiesik a kapa a kezünkből és hazasomfordálunk az uborkaföldekről, hogy a nyáron megtakarított pénzünket (muhahaha) eltapsoljuk az őszi szezonban.

A The Last of Us Remastered most hosszú hetek után lekerült a trónról, mert megérkezett a Diablo III: Ultimate Evil Edition, ami főleg a PlayStation 4-es eladásainak köszönhetően megnyerte a heti játékeladási toplistánkat. A Diablo III: Ultimate Evil Edition forgalmának 47%-áért a Sony jelenlegi generációs konzolja felel, a fennmaradó példányok 32%-át Xbox One-ra, 13%-át Xbox 360-ra és 8%-át PS3-ra vásárolták meg a játékosok. Közben a Plants vs. Zombies: Garden Warfare is átköltözött az újgenerációra, ami 200 százalékkal megdobva az eladásait a harmadik helyre röpítette a mókás kis lövöldét.

A UK Charts top 10 ezen a héten így alakult.

1. Diablo III: Ultimate Evil Edition

2. The Last of Us Remastered

3. Plants vs. Zombies: Garden Warfare

4. Minecraft Xbox 360 Edition

5. Call of Duty: Ghosts

6. Watch Dogs

7. Minecraft PlayStation 3 Edition

8. The LEGO Movie Video Game

9. Grand Theft Auto V

10. Tales of Xillia 2 

Itt pedig a top 40, ha valaki tovább szeretne böngészni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)