Hirdetés

Heti játékeladási toplista - az uborkaszezon nyertesei

|

Mostanában a játékmegjelenések ritkábbak, mint egy eredeti magyar popszám, de ez a nyár dolog már csak ilyen. Úgyis inkább strandoltok, nem?

Hirdetés

Ahogy azt Paca a júliusi játékmegjelenéses cikkében már leírta, a július nem kényeztet minket sok új csodával és ez bizony a játékeladási toplistánkon is látszik.

Majdnem hogy minden maradt a régiben. A Sniper Elite 3 továbbra is tartja az első helyét, mögötte már sokadik hete kapaszkodik a dobogóba a Watch Dogs, csak az EA Sports UFC csúszott le egy pár helyet, átengedve a harmadik helyet a FIFA 14-nek. Ritkábbak a vb-meccsek, úgyhogy digitális pótlékhoz nyúlnak a focirajongók, ami összesen 15 százalékkal dobta meg az eladásokat. Egyébként komolyabb változás nem történt.

Emitt a teljes lista.

  1. Sniper Elite 3
  2. Watch Dogs
  3. FIFA 14
  4. Titanfall
  5. Wolfenstein: The New Order
  6. Call of Duty: Ghosts
  7. EA Sports UFC
  8. 2014 FIFA World Cup Brazil
  9. Minecraft: PS3 Edition
  10. Minecraft: Xbox 360 Edition

Ti vettetek mostanában dobozos játékot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)