Hirdetés

Heti játékeladási toplista - Batman esete a 37 fokkal

|

Borzasztó meleg van. Holnap még melegebb lehet az idő. Úgyhogy játszunk!

Hirdetés

A brit eladási adatok pár apró változástól eltekintve teljes mértékben megegyeznek az előző héten közöltekkel. Továbbá meleg van.

A dobogó első három fokáról nem mozdultak a versenyzők, az idei év legcombosabb startját magánének tudó Batman: Arkham Knight csont nélkül vezet, még a PC-s gondok ellenére is. 

A dinókat sem kell félteni, a LEGO őslényes kalandja, a Jurassic World stabil ezüstérmes. A Nintendo kötött (vagy horgolt, ezt a kettőt sosem tudtam megkülönböztetni) kis zöld őshüllője, teljes nevén T. Yoshisaur Munchakoopas - a haveroknak simán Yoshi - kissé visszaesett, de egyelőre derekasan tartja magát.

Kedvenc virtuális építőkockáink duplán is visszatértek, a Minecraft Xboxos és PlayStationös változata is felkúszott az első 10 helyezett közé.

1. Batman: Arkham Knight
2. LEGO Jurassic World
3. The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
4. The Witcher 3: Wild Hunt
5. Grand Theft Auto V
6. Yoshi's Woolly World
7. Minecraft: Xbox Edition
8. FIFA 15
9. Call of Duty: Advanced Warfare
10. Minecraft: PlayStation Edition 

Komoly versenyző érkezésére augusztusig várnunk kell, addig is a már megjelent címekkel kell kibírnotok a hőséget. Említettem, hogy meleg van?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)