Hirdetés

Heti játékeladási toplista: december 2 - 8.

|

Eltelt egy újabb hét, lassan már a karácsonyfa alá vásárolunk játékokat, ráadásul nem is keveset. Itt is van a heti eladási listánk.

Hirdetés

Ahogy egyre közeledünk a játékvilág uborkaszezonjához, úgy ritkulnak a játékmegjelenések. De nincs is ezzel baj, mert legalább lesz időnk bepótolni az éves elmaradásainkat.

Most hirtelen nem is tudjuk, hogy a Call of Duty: Ghosts első helye, vagy a Minecraft Xbox 360 Edition, a 10-es listából való kicsúszása a nagyobb meglepetés. Mind a kettő megtörtént, ráadásul a friss és ropogós Gran Turismo 6 is csak a nyolcadik helyre tudta felküzdeni magát. 

Most pedig nézzük meg, hogy alakult a heti játékeladási listánk.

1. CALL OF DUTY: GHOSTS

2. FIFA 14

3. BATTLEFIELD 4

4. ASSASSIN'S CREED IV: BLACK FLAG

5. GRAND THEFT AUTO V

6. LEGO MARVEL SUPER HEROES

7. JUST DANCE 2014

8. GRAND TURISMO 6

9. KILLZONE: SHADOW FALL

10. BATMAN: ARKHAM ORIGINS

A Minecraft visszacsúszott a 13. helyre, de szerintünk ez még változni fog így karácsony környékén. Ti milyen játékokat vásároltatok az elmúlt időszakban? Mik vannak még tervben idén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)