Hirdetés

Heti játékeladási toplista: december 9 - 15.

|

A Ghosts továbbra is letaszíthatatlan, a szuperhősök szüntelenül törnek előre, de a GTA V-öt is keresik még az Egyesült Királyság gamerei.

Hirdetés

Az aktuális játékeladási lista megintcsak nem okozott túl nagy meglepetést. A Call of Duty: Ghostst egy darabig várhatóan még semmi nem fogja megszorongatni, főleg most, hogy közeleg a karácsony, és a next-gen konzolok mellé sokan választják majd a játék megfelelő változatát.

A lista első hét helyén olyan játékok állnak, amik PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelentek, és várható, hogy a karácsonyi időszak alatt sem kerül be közéjük új cím, legfeljebb egymással cserélnek majd helyet. A nyolcadik helyen a Grand Theft Auto V áll, míg a nemrég megjelent Gran Turismo 6 két hellyel hátrébb csúszott. Az exkluzív címeket már nem igazán keresik, a Killzone: Shadow Fall a 11., a Forza Motorsport 5 a 15., a Dead Rising 3 a 18., a Ryse: Son of Rome pedig eggyel a Knack előtt, a 30. helyen végzett.

Az év 50. hetén a következőképpen alakult a dobozosan kapható videojátékok Top 10-es eladási listája az Egyesült Királyságban: 

1. Call of Duty: Ghosts
2. FIFA 14
3. LEGO Marvel Super Heroes
4. Battlefield 4
5. Assassin's Creed 4: Black Flag
6. Just Dance 2014
7. Need for Speed: Rivals
8. Grand Theft Auto V
9. WWE 2K14
10. Gran Turismo 6 

Tudjátok a kérdést: ti mit vettetek a héten dobozosan vagy digitálisan?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)