Hirdetés

Heti játékeladási toplista - ez a Minecraft...

|

Ezen a héten legyőzték a Titanfallt, rekordok dőltek meg és a Minecraft is folytatja a menetelését a halhatatlanság felé.

Hirdetés

A UK Charts ezen a héten végre egy kicsivel több izgalommal kecsegtet minket, mint az elmúlt hetek titándominanciája alatt.

A Titanfall lekerült a trónról. A világbajnokság közeledtével ébredeznek a focirajongók és az embertelen időpontokban vetített meccsek közötti órákat a FIFA 14 digitális pályáin szeretnék eltölteni. Egyébként a hírek szerint alig pár száz példány volt a két játék eladásai között, viszont a FIFA 14-nek ez a 12. hete, hogy az élen van, amivel megdöntötte a FIFA: Road to the World Cup '98 rekordját. A Minecraft pedig továbbra is hihetetlen eredményeket produkál. Megjelent a Minecraft PS3 dobozos verziója és a Mojang játéka azonnal a harmadik helyre tört fel.

A UK Charts eheti eladási listája.

  1. FIFA 14
  2. Titanfall
  3. Minecraft: PS3 Edition
  4. Minecraft: Xbox 360 Edition
  5. 2014 FIFA World Cup Brazil
  6. Call of Duty: Ghosts
  7. The Amazing Spider-Man 2
  8. The Lego Movie Videogame
  9. Battlefield 4
  10. Grand Theft Auto V

Várjátok már a VB-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)