Hirdetés

Heti játékeladási toplista - ezek voltak a hét legSIMpatikusabb játékai

|

Mert ugye a játékos igazából a pénztárcájával szavaz. A heti játékeladási toplistánkat egy újonnan érkező cím hódította meg, de jövő héten újabb trónfosztásra számítunk.

Hirdetés

Múlt héten írtunk arról, hogy a játékvásárlás boldogabbá tesz, úgyhogy ünnepeljük most együtt a fogyasztói társadalmat a heti játékeladási toplistánkkal.

Azaz az angolokéval, de ez most mindegy is. A csecsemők és medencék nélkül, ámde hatalmas vécékkel érkező The Sims 4 az első helyen nyitott a Uk Charts-on, letaszítva onnan a Metro Redux-ot. A 4A Games játékát még a Watch Dogs is megverte, ami a kilencedik helyről jött fel a másodikra. A Madden NFL 15-nek a tizenegyedik helyre sikerült csak felkapaszkodnia, de érdemes megjegyezni, hogy a Skate 3 továbbra is benne van az első harmincban.

1. The Sims 4

2. Watch Dogs

3. Metro Redux

4. The Last of Us: Remastered

5. Diablo III: Ultimate Evil Edition

6. Call of Duty: Ghosts

7. Minecraft Xbox 360 Edition

8. Plants vs. Zombies: Garden Warfare

9. Minecraft PlayStation 3 Edition

10 Grand Theft Auto V

Ti vásároltatok valami újdonságot az elmúlt héten? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)