Hirdetés

Heti játékeladási toplista - nem számít, ha nem jó a PC-s port

|

A nyár általában nem a játékmegjelenésekről szól, de még az uborkaszezon kellős közepén is beesik egy-két komolyabb cím, hogy ne unatkozzunk.

Hirdetés

A múlt hét egyetlen komolyabb megjelenése a F1 2015 volt, ami annak rendje és módja szerint fel is küzdötte magát az angol játékeladási toplista élére.

Érdekes megnézni, hogy a UK Charts első helyein két olyan játék is van, amiknek a PC-s portja meglehetősen rosszul sikerültek. A F1 2015 PC-s verziója közel sem hibátlan, de persze a kanyarban sincs a Batman: Arkham Knighthoz képest, ami annyira botrányos lett, hogy be is szüntették az árusítását. A dobogó harmadik helyén tartja magát a LEGO Jurassic World és a szokásos játékok mellett még a Destinynek is sikerült bent maradnia a top 10-ben.

1. F1 2015

2. Batman: Arkham Knight

3. Lego Jurassic World

4. The Elder Scrolls Online

5. Grand Theft Auto 5

6. The Witcher 3: Wild Hunt

7. Minecraft: Xbox Edition

8. Minecraft: PlayStation Edition

9. Call of Duty: Advanced Warfare

10. Destiny

Közben befutott a magyar játékeladási toplista is, amiből megtudhatjátok, hogy mit pörgetnek mostanában kis hazánk játékosai. Ti vásároltatok valami újdonságot mostanában? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)