Hirdetés

Heti játékeladási toplista - kitart az élboly, harcol az alsóház

|

Játékmegjelenésekben nem a legerősebb hónap a január, ezért a heti toplistánkat nincs sok dolog, ami befolyásolhatná. Kis mozgás azért volt.

Hirdetés

Ahogy a Steam top 10-nél, úgy a UK Charts-on sem történt túl nagy meglepetés az elmúlt héten, de a januártól nem is várunk csodákat.

A FIFA 14 Angliában még mindig a legnépszerűbb játék, de a foci hazájától ez azért elvárható. A nagy franchise-ok továbbra is katonás rendben sorakoznak mögötte, a Call of Duty: Ghosts, a Battlefield 4 és az Assassin's Creed  IV: Black Flag változatlanul uralják az első négy helyet, de az utolsó helyeknél volt egy kis mocorgás. A GTA V (aminek most már igazából a PC-s portja mozgatja csak az embereket) visszacsúszott a 9. helyre, a LEGO Marvel Super Heroes pedig előrelépett egyet, a Colonial Marines szereplése pedig továbbra is chewbacca.

Íme a teljes lista.

  1. FIFA 14
  2. Call of Duty: Ghosts
  3. Battlefield 4
  4. Assassin’s Creed 4: Black Flag
  5. LEGO Marvel Super Heroes
  6. Killzone: Shadow Fall
  7. Need for Speed: Rivals
  8. Minecraft: Xbox 360 Edition
  9. Grand Theft Auto 5
  10. Aliens: Colonial Marines
Találtok valami meglepőt a listában? Vettetek valamilyen játékot mostanában?
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)