Hirdetés

Heti játékeladási toplista - Geralt elbújhat, Batmané a terep

|

Botrányok ide, optimalizálatlanság oda, a Batman: Arkham Knight az év legjobb rajtját produkálta.

Hirdetés

A múlt héten az E3 olyannyira felforgatta a játékvilágot, hogy az eladási listák tetejére surranópályán felszaladt a LEGO Jurassic World. A műanyag dínók még mindig jól teljesítenek, de Bruce Wayne bevásárolta magát az első helyre.

A brit eladási adatok szerint a múlt héten megjelent Batman: Arkham Knight az év legjobb kezdését produkálta. A Warnernek egyébként elég jól megy ebben az évben, hiszen a Dying Light, a Mortal Kombat X és a LEGO Jurassic World is behúzta már a maga első helyét. A Wii U sem halott még, a Yoshi's Woolly Woolly World egészen a negyedik helyik jött fel.

 

1. Batman: Arkham Knight

2. LEGO Jurassic World

3. The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

4. Yoshi's Woolly World

5. The Witcher 3: Wild Hunt

6. Grand Theft Auto V

7. Call of Duty: Advanced Warfare

8. FIFA 15

9. Destiny

10. Final Fantasy XIV: Heavensward

A nagy nyár eleji hajrát most néhány pihenősebb hét követi majd, júliusban nem nagyon lesznek őrült megjelenési időszakok, augusztusra azonban ismét felpörög majd a játékipar. Ti vettetek mostanában új játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)