Hirdetés

A GTA 5 minden idők legtöbbet eladott játéka lett az Egyesült Királyságban

|

Befutott a Dragon Age: Inquisition, a Far Cry 4, az Assassin's Creed Unity és a Grand Theft Auto V jelenlegi generációs verziói. Győztest hirdetünk a titánok harcában.

Hirdetés

Elég komoly kis hetet tudhatunk magunk mögött, befutottak 2014 talán legjobban várt játékai. Mindenki boldog.

Grand Theft Auto V már az előző generációs verzióival minden idők legjobban fogyó játéka lett az Egyesült Királyságban, az Xbox One-os és PlayStation 4-es változatok megjelenésével pedig újabb rekordot döntött. Most már hivatalosan is minden idők legtöbbet eladott játéka az országban. Ennek tudatában talán nem annyira meglepő, hogy ezen a héten Grand Theft Auto V csücsül a UK Charts trónján. Mögötte a kifejezetten jól sikerült Far Cry 4, a szokásosnak mondható FIFA 15 és a Bioware legújabb játéka, a Dragon Age: Inquisition sorakoznak, a Unity pedig csak a hatodik.

1. GTA 5 
2. Far Cry 4 
3. Call of Duty: Advanced Warfare 
4. FIFA 15 
5. Dragon Age: Inquisition 
6. Assassin’s Creed: Unity
7. WWE 2K15 
8. LEGO Batman 3: Beyond Gotham 
9. Minecraft: PlayStation Edition 
10. Halo: The Master Chief Collection 

Ti vásároltatok valami a héten? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)