Hirdetés

Heti játékeladási toplista - győztek a kockák és a nácik

|

A Titanfall már az első háromba sem fért bele, a Wolfenstein viszont már a megjelenésének hetében bizonyított. Ezek voltak a legnépszerűbb játékok a héten.

Hirdetés

A szokásokkal ellentétben nem hétfőn, hanem kedden jelentkezünk a heti játékeladási toplistánkkal, ugyanis a tegnapi szabadnap miatt nem frissült a UK Charts.

A hét legjobban fogyó tíz játék között rögtön két Minecraft és két FIFA cím is feltűnik, de a Wolfenstein: The New Order sikerét egyik sem tudta felülmúlni. A Titanfall visszacsúszott a negyedik helyre és nagyon valószínű, hogy már nem is szerzi vissza az első helyét. Elég valószínű, hogy jövő héten a Watch Dogs nyit majd az első helyen, de persze azért ne rohanjunk ennyire előre.

Itt az eheti lista.

  1. Wolfenstein: The New Order
  2. Minecraft: PS3 Edition
  3. FIFA 14
  4. Titanfall
  5. 2014 FIFA World Cup Brazil
  6. Call of Duty: Ghosts
  7. Minecaft: Xbox 360 Edition
  8. The Amazing Spider-Man 2
  9. Battlefield 4
  10. The LEGO Movie Videogame

Ti milyen játékokat vásároltatok az elmúlt napokban? Esetleg spóroltok éppen valamire?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)