Hirdetés

Heti játékeladási toplista - háború, bűnözés, sport és gyilkosság

|

Igazából egy átlagos híradó összefoglalása is lehetne az alcím, de nem: az év utolsó teljes hetén is a Call of Duty: Advanced Warfare nyerte az eladási versenyt, mögötte viszont cserélődött a sorrend.

Hirdetés

Karácsony hete az eladások szempontjából különösen érdekes, ugyanis egyrészt azok, akik az utolsó pillanatra hagyták a vásárlást, most az egekbe repítik a számokat, másrészt viszont a hét nagyrészében nincs forgalom, lévén a boltok az ünnepek alatt zárva tartanak.

A brit játékeladási toplista első tíz helyezettjének sorrendje a múlt héthez képest igazából csak minimális mértékben cserélődött, a korábban hetedik helyen lévő Destiny lecsúszott a tizenegyedikre, helyét pedig meglepő módon a DriveClub vette át. A Grand Theft Auto V és a FIFA 15 helyet cseréltek, ahogy az Assassin's Creed Unity és a Far Cry 4 is, miközben a The Crew, a Minecraft és a LEGO Batman 3: Beyond Gotham megtartotta helyezését. Ezek után nem mond sok újat az alábbi lista, de aki így jobban szereti nézegetni, annak tessék:

1. Call of Duty: Advanced Warfare
2. Grand Theft Auto V
3. FIFA 15
4. Assassin's Creed: Unity
5. Far Cry 4
6. The Crew
7. DriveClub
8. Minecraft: Xbox Edition
9. Minecraft: PlayStation Edition
10. LEGO Batman 3: Beyond Gotham

Egyébként a top 40-be harminckettedikként visszatért a Wolfenstein: The New Order, harmincnegyedikként a Sunset Overdrive és harminckilencedikként a Call of Duty: Ghosts. 

Ti mit vettetek a héten?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)