Hirdetés

Heti játékeladási toplista - íme a hét húsz legnépszerűbb játéka

|

Egyetlen új megjelenés volt a héten és ahogy a mondás is tartja: "egy Ulta Street Fighter IV nem csinál nyarat". Ja, de. Mindegy.

Hirdetés

Most, hogy belebuktam a leadbe, egy elegáns sasszéval ugorjunk is át a hét legnépszerűbb játékainak húszas listájára. Nagy változások nem történetek, de ez nem is az az időszak, amitől ezt elvárjuk.

Nem meglepő módon a The Last of Us Remastered már második hete tartja a vezető pozícióját, a Watch Dogs pedig hosszú-hosszú idő óta úgy kapaszkodik a dobogóba, mintha a folytatás sikere múlna rajta. Angolokról lévén szó, a FIFA 14 harmadik helyétől sem csúszik fel homlokközépig a szemöldök, majd esetleg a FIFA 15 jövő március környékére kilökdösi a top 10-ből. A héten csak az Ultra Street Fighter IV jelent meg és ő is csak a 15. helyig tudott felkúszni. 

1 The Last of Us: Remastered
2 Watch Dogs
3 FIFA 14
4 GTA V
5 Minecraft: Xbox 360 Edition
6 The LEGO Movie Videogame
7 Minecraft: PlayStation 3 Edition
8 Call of Duty: Ghosts
9 Battlefield 4
10 Sniper Elite 3
11 Tomodachi Life
12 Titanfall
13 Assassin’s Creed IV: Black Flag
14 Lego Marvel Super Heroes
15 Ultra Street Fighter IV
16 Plants Vs. Zombies: Garden Warfare
17 Terraria
18 WWE:2014
19 Wolfenstein: The New Order
20 Mario Kart 8

Ti gazdagítottátok a gyűjteményeteket valamilyen új játékkal? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)