Hirdetés

Heti játékeladási toplista - íme a húsz legnépszerűbb játék

|

Hamarosan vége a nyárnak, de a színesfecskében elfogyasztott sajtostejfölös lángos hiánya okozta űrt izgalmasabb heti toplisták és persze maguk a játékmegjelenések tömik majd be.

Hirdetés

Legalábbis reméljük, mert játékmegjelenések hiányában alig-alig változik valami a játékeladási toplistánkon. Most már csak szeptemberig kell valahogy kihúznunk, akkor megindul a dömping, a Destiny például egész biztosan a csúcson nyit majd.

The Last of Us Remastered harmadik hete tartja az első helyét, a Watch Dogs pedig pontosan olyan kitartóan kapaszkodik a dobogó második fokába, mint ahogy azt hosszú hetekig az elsőbe tette. A Minecraft konzolos portja is állandó résztvevő a top 5-nek, a Deep Silver új játéka, a Risen 3 viszont az összesített listán még az első negyvenbe sem fért bele. Ez bizony nem jelent sok jót, de erről hamarosan később bővebben is olvashattok.

Íme a UK Charts eheti nyertesei.

1 The Last of Us: Remastered
2 Watch Dogs
3 Minecraft: Xbox 360 Edition
4 Call of Duty: Ghosts
5 Minecraft: PS3 Edition
6 The LEGO Movie Videogame
7 FIFA 14
8 GTA 5
9 Battlefield 4
10 Titanfall
11 Sniper Elite 3
12 Tomodachi Life
13 Assassin’s Creed 4: Black Flag
14 LEGO Marvel Super Heroes
15 Plants vs. Zombies: Garden Warfare
16 Forza 5
17 Terraria
18 Wolfenstein: The New Order
19 Skate 3
20 Mario Kart 8

Ti költötteket mostanában játékra vagy inkább kivártok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)