Hirdetés

Heti játékeladási toplista - mindig csak az erőszak

|

Úgy néz ki, a kedvenc szigetországunkban továbbra is az erőszak lesz a problémák megoldásának elsődleges módja.

Hirdetés

Egy kicsit átrendeződött a külföldi eladási toplista, mióta a legutóbb ránéztünk, ami leginkább néhány elég komoly név megjelenésének köszönhető. Nézzük, hogy a legutóbbi nagyágyúk hogyan zaklatták fel angliai bajtársaink lelkivilágát.

Elég csak ránézni erre a kis listára és rögtön látszik, hogy a rettenetesen elborult Mortal Kombat X megjelenése mennyire felrázta a már-már majdnem önismétővé váló toplistát. Természetesen a monumentális Grand Theft Auto V azért nem adja magát ilyen könnyen, és a PC-s megjelenéssel sikerült a harmadik helyről ismét egyk kicsit feltornásznia magát. Ezen kívül jó látni, hogy a Dying Light is új életre kapott az eladási listákon, a Minecrafthoz pedig már igazából nem is tudunk mit hozzáfűzni.

1. Mortal Kombat X
2. Grand Theft Auto V
3. Battlefield Hardline
4. Minecraft: Playstation Edition
5. FIFA 15
6. Minecraft: Xbox Edition
7. Call of Duty: Advanced Warfare
8. Dying Light
9. Borderlands: The Handsome Collection
10. WWE 2k15

Ti mit újítottatok be mostanában? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)