Hirdetés

Heti játékeladási toplista - nyugaton a helyzet

|

Hát, nagyrészt változatlan. A Watch Dogs eladásai esnek, az FPS-ek jobban teljesítenek, de az uborkaföldön zajlik csak igazán az élet.

Hirdetés

Azt hiszem a múlt héten pont annyi játék jelent meg Xbox és PlayStation konzolokra, mint Game Boy-ra, úgyhogy annyira nem meglepő, hogy nem számolhatunk be világmegváltó dolgokról a heti játékeladási toplistánkban.

A Watch Dogs eladásai 18%-ot estek a múlt héthez képest, de ennek ellenére a Ubisoft sokat támadott játéka továbbra is tartja az első helyét. Jön is a Watch Dogs 2, amit azért ne tessék azonnal temetni, hiszen emlékszünk, hogy milyen jó volt az Assassin's Creed II is. Egy új IP élete nehéz, na. A Sniper Elite 3 eladások is kaptak egy 53%-os pofont, egyedül a Call of Duty: Ghosts, a Battlefield 4 és a Wolfenstein: The New Order teljesített jobban az előző heti eredményeihez képest.

Ezek tudatában már érhető lehet a UK Charts eheti tízes listája.

1. Watch Dogs

2. Sniper Elite 3

3. FIFA 2014

4. Wolfenstein: The New Order

5. Titanfall

6. Call of Duty: Ghosts

7.Minecraft: Xbox 360 Edition

8.Minecraft: PS3 Edition

9. Tomodachi Life

10. Battlefield 4

Ti raktatok fel valamilyen új játékot a polcotokra? Vagy már előre spóroltok az őszi durvaságra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)