Hirdetés

Heti játékeladási toplista - nyugtával dicsérjük a FIFA-t

|

Sok más mellett Sunset Overdrive és Lords of the Fallen megjelenés is volt a héten, de vajon mindez elég volt-e ahhoz, hogy megtörje a FIFA 15 egyeduralmát?

Hirdetés

Kezd nevetséges lenni a helyzet. Az angol toplista éléről már-már lerobbanthatatlan a FIFA 15, az Electronic Arts játéka zsinórban hatodik hete vezeti az eladási listát.

A Sunset Overdrive meglehetősen jól sikerült és az Insomniac Games Xbox One-exkluzív játéka a UK Charts-on is jó helyen nyitott, viszont nem tudta letaszítani a FIFA 15-öt a trónról. Az Alien: Isolation és a Borderlands: The Pre-Sequel le is csúszott a top 10-ről, a Lords of the Fallen pedig be sem került. Az új akció-RPG csak a 11. helyen nyitott a megjelenésének hetében. 

1. FIFA 15

2. Sunset Overdrive

3. Minecraft: PlayStation Edition

4. The Evil Within

5. WWE 2K15

6. Destiny

7. Forza Horizon 2

8. Middle-earth: Shadow of Mordor

9. Skylanders Trap Team

10. Minecraft: Xbox Edition

Hivatalosan is beléptünk az év legdurvább hónapjába, a november elképesztő mennyiségű játékmegjelenést tartogat számunkra, úgyhogy hamarosan újra felborul a rend. Ti vásároltatok valamit ezen a héten? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)